Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi
Taverna Viilor - Taverna, Restaurant, Bar, Terasa

Situat pe Soseaua Viilor, in apropiere de City Mall, restaurantul Taverna Viilor va asteapta sa sarbatoriti orice eveniment va puteti imagina intr-o atmosfera perfecta.

Bucataria va sta la dispozitie cu mancaruri din cele mai variate pregatite cu atentie de bucataresele noastre. De partea muzicala se ocupa domnul Mishu “Patronul”.

Dintre atractiile musicale ale Tavernei  va recomandam:

    * In fiecare Luni, Marti si Miercuri 20.00 - 23.00 – Live Jazz Piano Bar intr-o combinatie inedita de Pian si Trompeta (singurul loc de gen din Bucuresti) cu Eugen Vasile si Dan Nicolau.

    * In fiecare Marti si Miercuri – Incepand de pe la 20.30 / 21.00 pana tarziu in noapte Professional Karaoke (peste 4000 de piese Evergreen, Pop Rock, Latino etc)
    * In fiecare Joi 20.30 - 23.00 – Live Lounge Music (jazz, chill, lounge, evergreen)
    * In fiecare Vineri 22.00 - 01.00 – Karaoke Live cu Band (Karaoke Live, Muzica Live, Concursuri, Premii)
    * In fiecare Sambata 22.30 - 01.00 – Live Band Party (Instruments Party sau cum spun baietii bubuiala organizata / Disco, Latino, Pop Rock, Rhythm and Blues)
    * In fiecare Duminica 20.30 - 00.00 – Live Traditional Music / Bouzouki si Violin (Greek Music, Armenian songs, Russian Music Etc)

Mici atentii culinare si bahice din partea casei veti primi numai consumand si studiind pliantul pe care  il veti gasi pe masa.

Vinuri atent selectionate pentru tot bautorul va sunt oferite la recomandarea lui Istvan, specialistul nostru in domeniu.

Presupunand prin absurd ca nu va place muzica, va puteti delecta cu diverse programe sportive in fata proiectoarelor. Nea Nicu va sta la dispozitie cu orice informatii din domeniu.

Si daca programul nu va permite sa ne vizitati seara, ne puteti gasi la mic dejun, unde va veti delecta cu preparate romanesti, sau la pranz, cand la un pret rezonabil de mic va veti simti ca la mama acasa.

 

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide WebRestaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti
404 Not Found

Not Found

The requested URL /Log/StatS/Stat.php was not found on this server.


Apache/1.3.37 Server at 91.206.206.1 Port 80