Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Galerie video Taverna Viilor
Galerie video Taverna Viilor
Jazz Live la Taverna Viilor cu Flavius Teodosiu, Jean Stoian, Stafano Priori si Tudor Parghel
Friday, 20 February 2009

Mai departe...
 
Taverna - Piano Jazz Live Bar - Warm Up
Sunday, 11 May 2008

karaoke, versuri karaoke, karaoke bar, pub karaoke, club karaoke, seara karaoke, karaokeCam asa merg lucrurile prin Taverna. Am pus mana pe un clip scurt cu trupa ce se desfasoara in Taverna (era sa scriu destrabaleaza) si m-am gandit sa il arat si domniilor voastre. In clip este inceputul unui prim program al unei seri. Nu sunt toti baietii in filmare caci doar se testeaza instalatia, se acordeaza instrumentele si se incalzesc si ei si atmosfera. Filmarea nu este una reusita dar este de ajuns sa va faceti o imagine. Oricum, va asteptam in taverna de joi pana duminica sa vedeti pe viu trupa desfasurandu-se.

Mai departe...
 
Karaoke Live cu trupa la Taverna Viilor
Saturday, 10 May 2008

Pentru ca a fost vineri, pentru ca in fiecare vineri la Taverna Viilor e seara de karaoke si pentru a sparge gheata in seara de aseara ... ne-a cantat chiar Patronul doua piese in deschidere ... Am pus mana pe telefoane, am filmat si uite ce a iesit mai jos.

Monalisa si Delilah by Mihai (Taverna Viilor), vineri 10 mai 2008.

Mai departe...
 
Merengue la Taverna
Monday, 28 January 2008

O seara deosebita intradevar ... S-a dansat merengue la Taverna ... Seria "Poate nu e cea mai buna inregistrare" continua... dar cele doua clipuri de mai jos va ajuta sa va dati seama cum a fost.

Mai departe...
 
O seara de vara, o vioara, o fata
Monday, 28 January 2008

Deschidem o serie si anume " ... poate nu e cea mai buna inregistrare". Nu e o scuza, chiar nu exceleaza nici imaginea si nici sunetul dar va ajuta sa va faceti o imagine despre ceea ce se intampla mai tot timpul in Taverna... Pe fata o cheama Ana, pe vioara nu stim dar stim ca era vara si se intampla in Taverna Viilor.


Mai departe...
 

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide Web

Publicitate pe site
Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti