Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Angajari / Joburi
Angajari / Joburi
Ajutor bucatar / Ajutor bucatarie la Taverna Viilor
Scris de Administrator   
Sunday, 07 September 2008

Mai adaugam o oferta de munca la Taverna Viilor. Detaliile ofertei pot fi gasite si citite mai jos.

Ultima actualizare ( Sunday, 07 September 2008 )
Mai departe...
 
Cautam ospatar si bucatar pentru Taverna
Scris de Administrator   
Tuesday, 11 March 2008

Taverna Viilor angajeaza oameni. Dorim sa marim echipa si avem nevoie de personal. In acest moment posturile care ne-ar interesa pe noi sunt cele de bucatar pentru restaurant / terasa si ospatar / chelner (noi preferam sa spunem om care sa vorbeasca si sa serveasca clientii).

Atat pentru postul de bucatar cat si pentru ospatar asteptam mail la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau foloseste datele de contact al site-ului sau cel mai bine da o fuga pana la noi sa vorbim un pic.  

Ultima actualizare ( Monday, 04 August 2008 )
 
Angajari la Taverna
Scris de Administrator   
Tuesday, 11 March 2008

Pentru ca suntem in continua dezvoltare si mai ales pentru ca dorim sa marim echipa, ne-am gandit sa facem un modul si pe site  de angajari / joburi. Daca ai mai lucrat in domeniu sau poate esti doar la inceput, daca ai inteles cat de cat despre ce este vorba la Taverna si daca ai vrea sa lucrezi in echipa noastra asteptam un mail de la tine pe adresa de mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau foloseste datele din sectiunea contact a site-ului sau si mai bine vino pana la noi sa vorbim.

Ultima actualizare ( Monday, 04 August 2008 )
Mai departe...
 

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide WebRestaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti