Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Mult mai multa muzica live din Ianuarie la Taverna Viilor
Mult mai multa muzica live din Ianuarie la Taverna Viilor

Muzica Live in BucurestiFoarte multi spun ca toamna se numara bobocii. Insa ca sa avem ce sa numaram la toamna trebuie sa ne apucam devreme de treaba. Asa ca am extins programul de muzica la Taverna asfel incat acum se canta toata saptamana si nu oricum ci foarte bine. Daca ai cautat un loc in Bucuresti unde sa asculti muzica live de calitate acum ai unde sa vii. La Taverna Viilor am adus instrumentisti de exceptie pentru prestatii live cu adevarat impresionante. De luni pana duminica se canta absolut orice. De la pop rock pana la jazz, chill si lounge, de la latino pana la muzica traditionala greceasca sau armeneasca sau ruseasca. Daca mai punem si faptul ca incalzirea o face un program de Piano Jazz Bar concluzie a unei combinatii de pian si trompeta si de asemenea ca intre toate acestea isi fac loc programe de karaoke cu trupa pe spate ... trebuie sa faceti cumva sa veniti vreo saptamana pe la noi ca sa mai intelegeti ceva.

Poate nu suntem singurul loc din Romania cu un asfel de program extins si/sau complet de muzica insa cu singuranta suntem cei mai buni pentru ca lucram cu cei mai buni. Toti instrumentistii si artistii care performeaza (eu as zice se destrabaleaza) la Taverna Viilor sunt trecuti de mult de varsta comunului, instrumentele le-au devenit de mult o prelungire a membrelor iar cei care au trecut pe la noi stiu despre ce vorbesc.

Adaug mai jos ciorna programului saptamanal si ramane sa revin, promit, cu video, audio si poze.

    * In fiecare Luni, Marti si Miercuri 20.00 - 23.00 – Live Jazz Piano Bar intr-o combinatie inedita de Pian si Trompeta (singurul loc de gen din Bucuresti) cu Eugen Vasile si Dan Nicolau.

    * In fiecare Marti si Miercuri – Incepand de pe la 20.30 / 21.00 pana tarziu in noapte Professional Karaoke (peste 4000 de piese Evergreen, Pop Rock, Latino etc)
    * In fiecare Joi 20.30 - 23.00 – Live Lounge Music (jazz, chill, lounge, evergreen)
    * In fiecare Vineri 22.00 - 01.00 – Karaoke Live cu Band (Karaoke Live, Muzica Live, Concursuri, Premii)
    * In fiecare Sambata 22.30 - 01.00 – Live Band Party (Instruments Party sau cum spun baietii bubuiala organizata / Disco, Latino, Pop Rock, Rhythm and Blues)
    * In fiecare Duminica 20.30 - 00.00 – Live Traditional Music / Bouzouki si Violin (Greek Music, Armenian songs, Russian Music Etc)

 
< Precedent   Urmator >

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide WebRestaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti