Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Update major pe site (Noutati de la Taverna Viilor)
Update major pe site (Noutati de la Taverna Viilor)

 Vremea in Bucuresti, Programul tv, Tv Live, Radio Live, Cursul valutar pe site la Taverna ViilorIn ultima perioada s-a lucrat destul de mult la site la Taverna Viilor si acum putem spune ca avem noutati pentru voi. Totul pentru ca acest site sa devina o constanta in viata dumneavoastra si mai ales in surfingul zilnic. Oricum majoritatea schimbarilor au venit in urma cererilor dumneavoastra si va multumim celor care ne-ati contactat pe aceasta tema. 

Acest lucru il puteti face si in continuare. Va stau la dispozitie: formularul de contact de pe site, emailurile de contact, pagina de sugestii si reclamatii, numerele de telefon si in curand  un forum de discutii.

Ce a aparut nou pe site?

In primul rand a fost adaugat un modul pentru prognoza meteo (vezi aici) in Bucuresti. Acum ai posibilitateasa vezi daca e totul in regula pentru o iesire afara, daca faci rezervare pentru terasa (chiar daca o avem acoperita) sau pentru restaurant sau bar, daca vii la noi la Taverna azi sau poate maine ca este mai frumos. In orice caz, voi ati vrut meteo pe site ... acum aveti.

Avem acum si programul TV in fiecare moment al accesarii (vezi aici) si de asemenea ce urmeaza la TV (vezi aici) . A fost introdus un modul de schimb valutar care se updateaza direct de la BNR (vezi aici) care modul cuprinde cotatiile oficiale ale principalelor valute si a aurului din ziua in curs.

Nu in ultimul rand avem acum pe site la taverna o sectiune dedicata transmisiilor TV si radio  live. Poti asculta de la munca, de acasa, la scoala sau pe unde sunteti, muzica direct de pe site de la Taverna Viilor sau poti urmari emisiuni TV to in acelasi mod (vezi aici) . Daca un radio sau un post TV emite live il putem adauga in lista noastra de favorite. Asteptam de la dumneavoastra sugestii privind preferintele in materie de posturi radio sau TV.

Cam atat s-a intamplat. Vom reveni cu noutati cat de curand mai ales ca se lucreaza la un forum de discutii  ce va fi lansat in curand.

 
< Precedent   Urmator >

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide WebRestaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti
viagra online 自動車保険