Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Sugestii si Reclamatii

Suntem intr-o continua cautare de solutii pentru ca atunci cand treci pragul nostru sa fii pe deplin multumit si sa ai o iesire afara de exceptie. De aceea avem nevoie de parerea ta. Ce ti-a placut, ce nu ti-a placut, ce ai vrea sa schimbam, ce ti-ai dori sa gasesti la noi, cum ti se par preturile, muzica, servirea, mancarea, ambianta...

Poti de asemenea sa trimiti un mail pe adresa [email protected] in cazul in care nu doresti sa completezi micul sondaj de mai jos. Parerea ta conteaza pentru noi si vom analiza foarte serios eventualele probleme pe care le ridici.

Cum ai cataloga ? Acceptabila, Buna, Foarte buna. Daca ti-a placut ceva ne poti spune eventual si ce ai comandat. La fel, daca nu ti-a placut.
 
A fost luata repede comanda? A venit repede mancarea ? Dar nota ? Ne poti spune eventual daca ai fost servit de catre unul dintre baietii nostrii sau una dintre fete.
 
Ti-a placut muzica ? Dar oamenii care mai erau pe langa tine ? Ai gasit ceea ce cautai pentru iesirea ta ? Cum ai cataloga ambianta in general ? Placuta, acceptabila, foarte bine, prost.
 
Cum a fost nota de plata ? Dar daca ai raporta la ce ai gasit sau ce ti s-a servit ?
 
Daca mai este ceva de spus o poti fac aici. Ce crezi ca trebuie neaparat schimbat? Ce ti-a placut foarte mult?
 
Ne intereseaza foarte mult daca a fost dimineata, la pranz sau seara ? De asemenea ziua din saptamana in care ai fost la Taverna Viilor ? Ai stat pe terasa sau in interior ?
 
Daca da poate ne poti spune ce te-a facut cel mai mult sa iei decizia aceasta... Daca nu, la fel.
 
*
Avem nevoie de un nume pentru ca sa identificam mai usor sesizarea ta.
 
*
Emailul tau nu va fi public. Nu este folosit in nici o campanie de promovare sau altceva de acest gen. Ne ajuta doar sa validam aceasta sesizare.
 
 

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide WebRestaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti
next day delivery viagra online