Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente
Noutati si Evenimente
Swing in Bucuresti la Taverna Viilor E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 10 July 2009
Swing in bucuresti la Taverna Viilor
 
 Swing in Bucuresti, Vineri 10 iulie, ora 22.00 la Taverna Viilor cu Jean Stoian, Tudy Zaharescu, Catalin Razvan, Ana Mardare. Rezervarile se fac la telefon 074 TAVERNA (0748283762) sau direct pe site in limita locurilor confirmate.
Ultima actualizare ( Friday, 10 July 2009 )
 
Art Jazz Club Bucuresti continua la Taverna Viilor E-mail
Scris de Daniel Catalin Dumitru   
Thursday, 25 June 2009
Art Jazz Club
Ultima actualizare ( Thursday, 25 June 2009 )
 
Art Jazz Club Bucuresti se muta in Taverna Viilor E-mail
Scris de Daniel Catalin Dumitru   
Wednesday, 17 June 2009

Taverna Viilor vine cu o surpriza mare in aceasta vara calduroasa. Pentru serile de vineri, incepand chiar din aceasta saptamana a mutat Art Jazz Club in Soseaua Viilor. Muzica deosebita, aceiasi artisti exceptionali dar si multe alte surprize, aceiasi instrumentisti grei ... intr-o alta locatie, la Taverna Viilor.

Primul Concert de Jazz din aceasta serie are loc chiar vineri 19 iunie incepand cu ora 21.30 ... Vor performa in aceasta seara Sorina Enea si Sorin Terinte la pian ... Urmeaza saptamana viitoare, pe 26 iunie, Maria Raducanu cu acelasi Sorin Terinte la pian. Punem afisul Art Jazz Club mai jos si vom reveni cu detalii pe masura ce acestea apar si poate si poze si filmari din aceste seri de jazz.

Art Jazz Club, Bar Jazz Bucuresti, Club de Jazz
 
Rezervarile se fac la telefon 0729 967 771 sau folosind formularul de pe site.
Ultima actualizare ( Wednesday, 17 June 2009 )
 
Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu live in Taverna E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 13 March 2009

Multa muzica buna, multa atmosfera si multe aplauze, multi artisti foarte buni si multe momente mai mult decat deosebite, mult jazz dar si multe alte genuri muzicale abordate intr-o maniera mai mult decat personala ... si nu in ultimul rand multa lume buna, mult public entuziast, caruia ii multumim mult pentru prezenta la concert si totodata ii promitem sa repetam figura cat de curand.

Pur si simplu ... Jean Stoian,  Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu in concert la Taverna Viilor. Este tot ceea ce pot scrie ca si cronica a ceea ce s-a intamplat in Taverna Viilor, ceva ce se intampla mult mai rar decat ar trebui in general si mai ales in Bucuresti.

Pozele le punem in continuare.

Ultima actualizare ( Friday, 13 March 2009 )
Mai departe...
 
Jazz in Bucuresti cu Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu E-mail
Scris de Administrator   
Saturday, 07 March 2009

Dupa realul succes ce l-a avut concertul din 15 februarie, dupa acea seara intr-adevar deosebita cu Flavius Teodosiu, Jean Stoian, Tudor Parghel si Stefano Priori chiar era pacat sa nu existe un nou episod mai ales ca dupa acea noapte foarte multi ne-au intrebat cand va exista continuarea.

Si iata ca se intampla o noua seara a unui fenomen pe care l-am numit simplu "Jazz in Bucuresti. De data aceasta pe 12 martie 2009, de data aceasta cu mai multi artisti mari si numim aici: Jean (Giani) Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu. Ramane in picioare ora 20.00 ca si ora de adunare si locul: Taverna Viilor Jazz Live Music Club.

Intrarea este libera in limita rezervarilor confirmate. Pentru rezervari 0740 TAVERNA (0748 283 762) respectiv 0729 967 771 dar si formularul online .

Jazz in Bucuresti
 
Ultima actualizare ( Saturday, 07 March 2009 )
Mai departe...
 
Unde iesi anul acesta cu fetele de 1 si 8 martie ? E-mail
Scris de Administrator   
Thursday, 26 February 2009

1 martie si 8 martie in Bucuresti la Restaurant, Bar, Terasa - Taverna ViilorDoamnelor, Domnisoarelor si ... si atat. Ne-am gandit ca de 1 martie si 8 martie, dat fiind faptul ca si oficial se spune ca este ziua dumneavoastra sa va dedicam la Taverna Viilor serile zilelor respective. Vor fi multe surprize ce vi se pregatesc, multa muzica buna si mai ales live, asa cum v-am obisnuit, multe flori si multe martisoare, pe scurt, tot ceea ce trebuie pentru ca dumneavoastra sa petreceti o seara speciala de 1 martie sau 8 martie intr-o atmosfera deosebita.

Ultima actualizare ( Thursday, 26 February 2009 )
Mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 7 - 12 din 55Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti