A inceput a treia editie a concursului Bar Master Competition. Etapa Bucuresti. |
Scris de Liana Anghelescu / Hotnews.ro | |
Thursday, 19 June 2008 | |
La restaurantul Champions din JW Marriott Bucharest Grand Hotel a avut loc, miercuri, a treia editie a concursului Bar Master Competition. Juriul a decis ca din cei 10 concurenti inscrisi in concurs, Ionut Ivanov a acumulat cel mai mare punctaj (700,5 puncte) dupa cele doua probe din concurs: Mixologie si Working & Exibition Flair. Pe locurile doi si trei s-au clasat Adrian Caradeanu (cu 643 de puncte) si Bogdan Costiniu (586 de puncte). Pentru prima proba, cea de mixologie, concurentii au avut la dispozitie 5 minute pentru a prepara un cocktail creatie proprie, in trei exemplare. Juriul a punctat gustul, aspectul, creativitatea si folosirea corecta a tehnicilor si ustensilelor de bar. Aceasta prima proba a fost castigata de Adrian Caradeanu, care a preparat un cocktail numit Jamaican Pear, o bautura racoritoare cu aroma de pere, putin picanta, ce poate fi consumata pe plaja, la bar sau in restaurant, dupa masa, avand efect digestiv dat de ienibahar (piper jamaican). Sursa: hotnews.ro / Liana Anghelescu / 19 iunie 2008. Metatags: barmani, competitie barmani, Bar Master Competition, baruri Bucuresti, baruri din tara, restaurante si baruri, concurs barmani, mixologie, cocktail bar, cocktailuri. |
|
Ultima actualizare ( Saturday, 21 June 2008 ) |
< Precedent | Urmator > |
---|