Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Nou la Taverna, Rezervari si Informatii la 074TAVERNA
Nou la Taverna, Rezervari si Informatii la 074TAVERNA E-mail
Scris de Administrator   
Sunday, 23 November 2008

Rezervari Restaurant BucurestiAvem un nou numar pentru rezervari la Taverna Viilor. Deci pentru organizari evenimente, petreceri de firma aniversari sau pur si simplu pentru o seara romantica este disponibil acum 074TAVERNA. Aceasta nu inseamna ca celelalte numere nu vor mai fi disponibile ci doar ca a aparut inca unul pentru a fi mai usor de retinut.

De asemena ramane disponibil siformularul de rezervari online si adresa de mai Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. . Pentru o mai mare siguranta a rezervarii avem marea rugaminte ca toate rezervarile online sa fie facute cu cel putin 24 de ore inainte iar daca v-ati hotarat sa treceti pe la noi "din scurt" cum se zice sa folositi rezervarea telefonica. 

Multumim mult si va asteptam in Taverna. In aceasta seara, duminica fiind, Hot Club de Bucharest, atmosfera anilor 30 se muta in Taverna Viilor.

Ultima actualizare ( Sunday, 23 November 2008 )
 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti