Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Rezultatul alegerilor in Bucuresti / S-a votat "Taverna Viilor"
Rezultatul alegerilor in Bucuresti / S-a votat "Taverna Viilor" E-mail

Rezultatele Alegerilor Locale Bucuresti Vot Iunie 2008Foarte clar pentru ziua de astazi este ca a fost ziua alegerilor locale atat in tara cat mai ales in Bucuresti. Vremea frumoasa si mai ales faptul ca este duminica au decis in mod clar intentia de vot a bucurestenilor. Ca si noi, multi altii si de asemenea azi ca si in alte multe zile, s-a ales in mod cinstit, zic foarte multi: Votat Taverna Viilor.

Personal tin sa ridic un semn de intrebare si sa trag un semnal de alarma. Cei de la Taverna Viilor au fraudat in opinia mea, de mai multe ori chiar, si pe fata in cele mai multe dati, aceste alegeri. Au organizat nenumarate promotii, au organizat mini concerte si alte seri deosebite, au diversificat meniul si au pastrat un excelent raport pret/calitate. In atare conditii era de la sine inteles ca bucurestenii vor alege mai devreme sau mai tarziu si cu atat mai mult azi, 1 iunie 2008, Taverna Viilor, era normal sa voteze pe terasa si sa isi schimbe circumscriptia electorala pe Sos Viilor nr 95A.

Nu mai zic nimic. Si asa cred ca tot ce era de zis s-a zis. Vad alaturi de multe alte persoane, de multe ori pe saptamana, rezultatele exit polului la binedispunere in Taverna Viilor. Iar, cu alegeri fraudate sau nu, sunt multumit de ceea ce a iesit la vot si in 2008.

Semnat:
Un simplu alegator multumit.

 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti
generic viagra自動車保険