Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Karaoke de rasa pura de Taverna Viilor
Karaoke de rasa pura de Taverna Viilor E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 21 March 2008

karaoke, versuri karaoke, karaoke bar, pub karaoke, club karaoke, seara karaoke, karaoke In fiecare vineri facem in Taverna Viilor seara de karaoke ... Fara casetofon, fara cd-uri sau calculator, doar tu cu microfonul si cu band-ul pe spate. Mai pe scurt zis, un adevarat RockStar. Si pentru ca orice vedeta repeta inainte de show am creat la adresa karaoke.tavernaviilor.ro o sala de antrenament. Iti alegi piesa, asculti originalul, ai si versurile. Practic ai cam tot ce iti este necesar pentru ca in seara de karaoke sa fii in mare forma. 

Asteptam sugestiile voastre atat pentru seara de karaoke cat si pentru modulul de antrenament pe adresele deja cunoscute sau in paginile de contact.

Metatags: karaoke, versuri karaoke, karaoke bar, pub karaoke, club karaoke, seara karaoke, karaoke bucuresti, bar bucuresti, karaoke bucuresti, karaoke trupa live, versuri celebre, piese karaoke, video karaoke. 
Ultima actualizare ( Wednesday, 11 June 2008 )
 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti