Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Pe 5 mai, de Ziua Barbatului, cu Heineken, in Taverna
Pe 5 mai, de Ziua Barbatului, cu Heineken, in Taverna E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 02 May 2008

Heineken de Ziua BarbatuluiPai e mai mult un anunt decat o stire in sine dar trebuie sa ne facem datoria si sa va anuntam mai mult decat sa va dam de stire. Asa ca toti barbatii, toti cei care se cred barbati sau toti cei care vor sa ajunga barbati sunteti asteptati de ziua voastra, adica a barbatului, pe 5 mai, in Taverna Viilor. Avem terasa, avem mancare buna, avem televizoare date pe canalele de sport, avem table si berea e la rece ... Ca tot veni vorba, Heineken este alaturi de noi de ziua Barbatului si face cinste primilor ajunsi la aceasta sarbatoare in Taverna cu prima halba de bere numai pentru faptul ca sustin ca sunt barbati si sa ma scuze doamnele si domnisoarele "au doua".

Mie unu nu imi ramane decat sa va spun ca ne gasim pe 5 mai, Ziua Barbatului, in Taverna Viilor, pe terasa ca e frumos, la un mic si o bere rece. Hai, sa ne traim !!! 

Metatags: terasa 5 Mai, terasa Bucuresti, terasa Ziua Barbatului, bar, terasa, restaurant, Viilor, Viilor 5 Mai, mici si bere Bucresti, ziua Barbatului, ziua, Barbatului, 5 mai, 5 mai ziua barbatului, de 5 mai, Heineken ziua barbatului, butoi  Heineken, 5 mai, terasa Heineken, terasa cu bere si mici.
Ultima actualizare ( Wednesday, 11 June 2008 )
 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti