Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Valentine's Day (Ziua indragostitilor) in Taverna Viilor
Valentine's Day (Ziua indragostitilor) in Taverna Viilor E-mail
Scris de Daniel Catalin Dumitru   
Wednesday, 06 February 2008

 Pai multe nu ar fi de spus ...

In curand, mai exact pe 14 ale lui februarie, va fi Valentine's Day (Ziua indragostitilor dupa "Calendarul Occidental"). Taverna Viilor te ajuta sa ii oferi iubitului sau iubitei, partenerului de viata sau partenerei, persoanei careia vrei sa ii arati ca inseamna ceva in viata ta o iesire romantica.

Noi punem la dispozitie o masa, pe ea punem lumanari, punem o muzica cu bpm scazut si mai spargem din becuri. Iar daca faci rezervare la telefon sau online ... lui ii dam un pahar de vin mare, bun si neaparat rosu, ca sa fie treaba buna iar ei un pahar de sampanie ca sa fie si mai buna.

In rest, va veti descurca voi dupa aceea.

Iar daca esti singur, te asteptam iarasi in Taverna. E si pacat de Valentine's Day sa stai singur. Gasim noi o solutie sau cel putin stam la un pahar de vin rosu de vorba si discutam despre posibilitati, incertitudini, pareri de rau, reusite si esecuri. Pentru ca la Taverna Viilor vei fii mereu intre prieteni.

Ultima actualizare ( Monday, 04 August 2008 )
 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti