Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Despre noi arrow Noutati si Evenimente arrow Ziua Femeii / Taverna Viilor / 8 martie
Ziua Femeii / Taverna Viilor / 8 martie E-mail
Scris de Administrator   
Friday, 29 February 2008

 A devenit o obisnuinta deja ca Taverna Viilor sa organizeze cate ceva cu ocazia unor evenimente, sarbatori sau zile speciale. Nu se putea sa nu ne gandim ca de "Ziua femeii" sa nu facem ceva, mai ales ca nu prea e de gluma.

Pentru ca insemnati foarte mult in viata tuturor, pentru ca nu stim ce ne-am face fara voi, pentru ca am auzit noi ca "lumea este condusa de voi" si nu in ultimul rand pentru ca "fara voi viata e pustiu", incercam sa va mituim. Organizam o seara deosebita pe 8 martie pentru toate fetele, femeile, domnele si domnisoarele.

Asa ca va asteptam in Taverna Viilor, de 8 martie, fie ca sunteti mai multe prietene, fie ca sunteti singure, fie ca alegeti orice alta forma de adunare. Punem la dispozite toate resursele pentru ca acest 8 martie sa ramana acolo undeva in sufletul vostru. De asemenea, multe surprize, multa muzica buna, multe promotii.

Rezervarile pentru 8 martie se pot face pe caile obisnuite, fie pe site, fie la telefon. Va asteptam cu mare drag in Taverna.

Ultima actualizare ( Friday, 29 February 2008 )
 
< Precedent   Urmator >Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti