Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Restaurante / Terase arrow Pizzerii cu livrare la domiciliu
Pizzerii cu livrare la domiciliu
Scris de Romania Libera   
Saturday, 17 May 2008

Preturile accesibile si consistenta au facut din pizza inlocuitorul de sarbatoare al clasicului sandvis, la serviciu.

Intre restaurantele cu livrare la domiciliu, cele profilate pe pizza au devenit cele mai populare.

Restaurantele cu livrare la domiciliu reprezinta una din formulele de succes ale ultimilor ani. Mai ales in randul clasei de mijloc, anacronicul sandvis de acasa este in tot mai multe locuri substituit de mancarea la cutie cumparata de la magazinul alimentar din apropiere sau, pentru
cei cu venituri mai mari, de vreo comanda facuta la restaurantele cu livrare la domiciliu. Pizza este articolul cel mai vandut al acestor restaurante – sau, pentru cei aflati in cure de slabit, salatele. Succesul formulei a facut ca o multime de pizzerii sa-si deschida sectie de delivery si catering. 

Fireste, exista si restaurante de lux de unde poti sa comanzi pizza - insa ele nu intra in vizorul topului nostru, care s-a aplecat doar asupra acelora care nu ruineaza buzunarul dupa trei comenzi. Preturile sunt afisate pe site-uri, insa posibilitatea de a te insela ramane - unele restaurante nu afiseaza diametrul pizzei iar toppingul poate fi mai subtire decat apare in poza.

Jerry’s Pizza
1. Firma de livrare la domiciliu specializata exclusiv pe pizza, cu o vechime de 11 ani. Pizza cu blat crescut, "New York style" (pufos la interior si crocant la exterior). Topping consistent ca un sol ecuatorial, gustos si zemos. Preturile sunt mari – pentru pizza cu diametru de 30 de cm intre 21,5 – 29,5 lei, iar pentru pizza cu diametru de 40 cm intre 28 – 41.9 lei. Bila neagra o reprezinta diversitatea meniului – doar 8 feluri de pizza, ca in fast-food-uri (exista insa si optiunea de a asambla propria pizza). Sosul de pizza are un gust cam chimic. Atuul principal al firmei este profesionalismul – astfel pizza contine de fiecare data acelasi lucru, are acelasi gust si are cel mai bun timp de livrare – 30-40 de minute (care se prelungeste insa in zilele/orele cu trafic aglomerat); sunt 7 unitati de distributie care acopera tot Bucurestiul si partial zonele limitrofe. Comanda minima este de o pizza de baza (sau doua calzone) – 18, 40 lei. Blatul de pizza este intins manual. Promotii consistente, flexibile, adecvate evenimentelor in curs (preturi promotionale pentru DVD-uri, acum). Nu are inca optiune de comanda online, ceea ce e ciudat (iar site-ul arata destul de primitiv).

Cuptorul cu lemne
2.Cel mai bun raport calitate - pret. 18 sortimente de pizza, cu preturi de la 11 la 18 lei. Sosul de rosii e cam ketch-up si vine in pungulita, nu in caserola. Pizza foarte buna cand e prajita bine. Diametru 30 de cm. Coapta pe vatra. Trei centre de livrare (Pache Protopopescu, Tineretului, Ion Mihalache) acoperind cartierele centrale si demicentrale. Pe langa pizza, mai sunt paste (10 – 14 lei), grilluri cu cartofi pai (9 – 17 lei), salate (10 – 12 lei), deserturi si bauturi (scumpe, 4 lei Coca Cola la jumatate). 25 lei consumatia minima, 40 – 60 minute timpul de livrare. Comision de 15% in afara zonei de livrare.

Express Pizza
3. Profilat exclusiv pe pizza (pe vatra). Doua centre pentru zonele de livrare (Grivita, Crangasi, Giulesti, centru, Baneasa, Piata Presei Libere, Pipera si Alba Iulia, Titan, Vacaresti, Balta Alba, Pantelimon, Mosilor). 21 de sortimente de pizza cu preturi medii (de la 14 – la 21 lei), pentru un diametru de 32 cm. Blat italian, topping consistent. Comanda minima 20 lei, nu face livrari in afara zonei. Cola (0,5) 3 lei, berea 3.5 lei. Posibilitate de asamblare a pizza (cu toppinguri de 2.2 lei). Firma isi rezerva drepturile de a modifica preturile de pe site fara anunt prealabil, deci pot fi surprize. Oferte – la comenzi de peste 100 de lei discount de 10%.

Trenta Pizza
4. Pizza cu sloganul "Buona de te lingi pe degete" si cu glume discutabile intr-un jargon romano-italian. Retea foarte buna de distributie, acoperind practic tot Bucurestiul. De cand si-a extins reteaua, pizza nu mai e asa de buna. 15 sortimente de pizza, cu preturi medii - intre 16,5 – 32,50 lei (pentru un diametru de 30 cm). Timpul de livrare - 50’. Nu are plafon de comanda minima (pentru pizza) in Bucuresti – iar in zonele limitrofe Bucurestiului 50 de lei. Meniul mai contine salate, paste, bauturi (3 lei Cola la 0,5)

Fabio Pizza
5. Pizza foarte buna, preturi mari (15 lei pizza sociala marguerita, in rest de la 19 la 20.5). 15 sortimente de pizza si un sos foarte bun, preparat in restaurant din rosii (2 lei). Promotii bune – la trei pizza, una gratis. Trei versiuni de calzone (fabio, funghi, prosciutto). Salate (9 – 10,5 lei – care include insa un sos salsa foarte bun, in pret). Cola 3,5 lei. Discount de proximitate (10%) pentru orice zona invecinata la 1,5 km (Dacia – Grivitei). Tarife de transport variabile, in functie de zona (4 lei pentru Dristor, de pilda sau comanda de cel putin 40 de lei). Firma civilizata, fara surprize.

Pizza Florina
6. Restaurant cu program de livrare gratuita acoperind trei sectoare (3 si 4 si, mai nou, 1). Pizza gustoasa, "gatita romaneste". Trei versiuni de pizza (mica - 22 cm, mare - 26 cm si family – 60 pe 40 cm; patrata). Cea mai economica este versiunea family, care este uriasa. Preturi mari (7 – 13 lei pentru cea mica, 9 – 15 lei pentru cea mare, 32 – 47 lei pentru cea family). Nu stiu cat de originale sunt componentele (mozzarela, prosciutto, sosul etc) – cert e ca e foarte bine preparata, gustoasa.

Pizza Hut
7. Pizza de fast food. Blat american, crescut. Foarte scumpa - pizza mica, la 26 cm (19 lei), pizza mare, la 35,5 (32 lei). Ketch-up 2 lei. Oferte nu prea entuziasmante – la 3 pizza speciale un Pepsi de 2 litri. Comanda minima 19 lei. Zona restransa de livrare (centru - intre bulevardele Coposu – Calarasi – Unirii – Splaiul (Independentei – Mihai Bravu - Calea Vitan). Accepta bonuri de masa sau plata cu card. Timp de livrare – 30 – 40 minute. Bauturi scumpe (Cola – 4 lei, apa plata tot atat).

Azzuro
8. Cu faima in Drumul Taberei, de unde a inceput ca restaurant. Comanda minima 30 lei pentru Drumul Taberei, Crangasi Giulesti, Grozavesti, Cotroceni, Rahova, 13 Seprembrie. Pentru celelalte zone comanda minima e de 50 lei. Preturi mari (15 lei pizza sociala, in rest de la 20 la 24 lei pentru 32 cm), insa toppingul e generos, iar preparatele originale. Topping generos, sos la 2,5 lei. Meniul e complex, continand si ciorbe, paste, gustari, preparate de carne, garnituri, salate.

Forever Pizza
9. Firma noua, profilata exclusiv pe pizza, care mosteneste mai vechea Siesta Pizza. Preturi bune (de la 14 la 21 de lei, pentru pizza la 32 de cm), dar cu o bucatarie performand inegal - topping-ul variaza usor ca dimensiuni, carnatii si salamurile nu sunt de fiecare data aceleasi. Cola la 2,9 lei, apa minerala la 1,9 lei. Pe site scrie ca e fara comanda minima obligatorie, atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Nu se pot face comenzi online. Desertul include "Profiteroles" (conform site-ului), Foret Noir si Tiramisu (toate la 4,9 lei)

Total Pizza
10. Zone de livrare - Grivita, Buzesti, centru, Piata Presei Libere, stirbei, Aviatiei, Plevnei, Cotroceni. Preturi mici - intre 14,5 – 21 lei, la un diametru de 32 cm; toppingul e insa subtire, uscat. Pe scurt, o pizza mediocra. 15 sortimente de pizza, facute la cuptor. Blat italian. In loc de ketch-up se serveste sos pomodoro (1,5 lei). Livrare gratuita si in afara zonei, dar comanda trebuie sa fie de minimum 70 de lei. Salate la 9 – 11 lei.

Sursa: Romania Libera / 17 mai 2008

Ultima actualizare ( Monday, 04 August 2008 )
 
< Precedent   Urmator >

Publicitate

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide Web

Publicitate pe site
Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti