Taverna Viilor Bucuresti | Restaurant, Terasa, Bar, Club | Organizam Revelion 2010, Organizare Petreceri, Organizare Evenimente

Prima pagina arrow Restaurante / Terase arrow Afla despre finantarea europeana pentru Horeca !
Afla despre finantarea europeana pentru Horeca !
Scris de Monica David / foodandbar.ro   
Wednesday, 14 May 2008

Astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie la Food Service Industry Forum, singura conferinta organizata in Romania pentru acest domeniu. 

Modalitatile practice prin care puteti avea acces la banii europeni vor fi prezentate la Food Service Industry Forum in cadrul seminarului Finantari europene pentru Horeca, sustinut de Gabriel Iovu (General Manager, Top Horeca) si Razvan Pirjol (CEO, THR). Prima dintre temele ce urmeaza a fi discutate este accesarea fondurilor destinate dezvoltarii si instruirii resurselor umane, unde sumele europene pot acoperi pana la 98% din valoarea costurilor si salariul persoanelor instruite pe perioada instruirii. Al doilea subiect se refera la finantarile nerambursabile pentru sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicatiilor, care pot acoperi pana la 80% din costuri. Cei doi specialisti vor prezenta.

Food Service Industry Forum va mai oferi participantilor posibilitatea de a afla informatii legate de tendintele industriei de Food Service, nivelul de dezvoltare al locatiilor romanesti, obiceiuri de consum, distributia si aprovizionarea sau situatia spatiilor comerciale. De asemenea, va fi dezbatuta si problema resurselor umane, cu accent pe gasirea si pastrarea angajatilor, nivelul salarial si recompensele, furnizorii de training si programele de pregatire. In discutiile forumului va fi abordat si subiectul vinului servit in restaurante, urmand a fi dezbatute modalitatile de selectie si prezentare, politica de pret, meniul de vin si promovarea in restaurant.

Fiecare dintre subiectele propuse vor fi discutate si analizate de specialisti de top, cu o experienta bogata in acest domeniu. Dintre vorbitori fac parte Camelia Buburuz - director HR JW Marriott Bucharest Grand Hotel, George Butunoiu - director George Butunoiu Consulting / director restaurant Heritage, Razvan Pirjol - CEO centrul de pregatire THR, Dana Popa - director resurse umane Snack Attack, Valentin Vernea - National On Trade Channel Manager URSUS Breweries, Rares Marinescu - director general Cramele Recas Group, Razvan Blid - director general CHR Consulting, Sergiu Nedelea - sommelier / director restaurant Casa Iancului, Claudiu Minea - On Trade Manager Lerida, Nicolae Lintu - Event Manager Carl Reh, Andrei Iordache - consultant Visionwise (divizie a grupului Daedalus).

Food Service Industry Forum, care va avea loc pe data de 15 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se afla anul acesta la a doua editie. La dezbaterile care vor avea loc sunt asteptati sa participe proprietari si manageri de restaurante, baruri, cafenele si firme de catering, furnizori, consultanti si specialisti din domeniu. Evenimentul organizat de Food & Bar Magazine, este sutinut de companiile Top Horeca, URSUS Breweries, Italrom si Elite.

Sursa: foodandbar.ro / Monica David / 14 mai 2008 

Ultima actualizare ( Monday, 04 August 2008 )
 
< Precedent   Urmator >

Publicitate

Motor de cautare avansat


Cautare Avansata pe site-ul Taverna Viilor dar si World Wide Web

Publicitate pe site




Restaurante, Baruri, Cluburi, Pubburi, Taverne si Terase in Bucuresti